Koulutintti Oy

Mökkivuokraus

Vuokraamme Punkalaitumella viittä erilaista mökkikohdetta.
Tutustu kohteisiimme alla. Lisätiedot, varaustilanne ja hinnasto löytyvät Lomarenkaan sivuilta mökkikohtaisesti.

Passimökki erämaamaisemassa

Passimökki sijaitsee rauhallisessa, jylhässä ympäristössä, pienen tummavetisen lammen rannalla. Siellä majoittuu mukavasti 6–8 henkilöä. Mökissä on puulämmitteinensauna, jossa suihku. Alakerran tupakeittiössä on astianpesukone, jk, mikro. makuutilat parvella. Ulkokäymälä, sisällä erotteleva kuivakäymälä, tarkoitettu lähinnä lapsille ja yö käyttöön, varsinkin pimeään vuodenaikaan. Liinavaatteet voi varata meiltä erikseen. Pihamaalla sijaitsee katoksellinen nuotiopaikka.

Lue lisää Lomarenkaan sivuilta ja varaa.

 

Pikkumökki, kota, sauna ja paintballia

Passimökiltä pääsee kätevästi myös korkealle mäelle rakennetulle pikkumökille sekä kotaamme, jossa on grillausmahdollisuus. Sen yhteydessä sijaitsee telttasavusauna sekä pieni lampi. Täällä järjestämme tilauksesta paintballia ryhmille esim. polttari- tai työporukoille. Paikka on vuokrattavissa erikseen.

Porttikallion mökit – aktiiviliikkujan kohde ympäri vuoden

Nämä kuivanmaan mökit sijaitsevat Porttikallion aluehiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä. Alueella on neljä vuokrattavaa mökkiä sekä saunarakennus kokoontumistiloineen (vuokrattavissa erikseen). Mökit ovat hyvin varusteltuja, niissä on isommissa puusauna ja pienemmissä infrapunasauna. Kaikissa mökeissä on erotteleva kompostoiva käymälä. Niissä on tuuletusimuri, joka varmistaa, ettei tuoksuja sisälle tule. Kuiviketta näihin ei ole asiakkaiden lisättävänä, koska sitä meni asiakkailta virtsanerotteluun ja tukki putken, ei ihan helppo avata.

Mökkialueella on mm. trampoliini sekä uima-allas, jotka ovat kaikkien mökkivuokralaisten käytössä.
Mökkien sijainti on ihanteellinen liikunnan harrastajalle: kesällä pururadat ja maastopyöräilyreitit lähtevät ihan läheltä. Retket marjametsään tai lintutorneille onnistuvat, kuten myös jokilauttaretki, golf, melonta tai frisbee-golf. Talvella pääset suoraan mökiltä valaistuille laduille. Aikoinaan laduilla järjestettiin isojakin kisoja, löytyy siis vähän vaativampiakin laskuja. Ampumahiihtostadion löytyy niin ikään sekä lumitykki, jolla tehdään lunta silloin kuin sitä ei taivaalta sada. Suosittu Mummolatu kiertää mökkialueellammekin, ei kun sukset jalkaan ja ladulle! Grillikota hiihtokeskuksen alueella on kaikkien vapaassa käytössä.

Tiedustelut ja varaukset joko suoraan meiltä, numero alla tai kunkin mökin kohdalta löytyvän linkin takaa, Lomarenkaasta.
Etäisyydet Porttikallion mökeiltä:

Kauppa 3km
Hiihtolatu 10m
Uimarannalle 12km
Särkän tanssilava 10km muutos
Golfkenttä 3km
Urheilukenttä 4km
Sarkkilan koulu 4km

Uisku

5 hlö / 1 mh, tupa, 1 parvi, infrapunasauna, suihku – 45 m²

Alhaalla 2 hh makuuhuone ja yläkerran parvella patjat kolmelle. Uiskussa on infrapunasauna ja suihku, hyvä varustelu keittiössä, myös astianpesukone, sekä kamiina. Uiskuun ovat myös lemmikit tervetulleita.

Lue tarkemmat tiedot Lomarenkaan sivuilta ja varaa.

Muisku

8 hlö / 2 mh, tupa, 2 parvi, sauna, ph – 67 m²

Muisku on kahdeksan henkeä majoittava mökki samalla alueella. Alakerran kahden makuuhuoneen lisäksi, yläkerran parville mahtuu yhteensä neljä nukkujaa. Muiskuun ovat myös lemmikit tervetulleita, samoin esim. hiihtäjät. Muiskusta löytyy urheiluvarusteille kuivauskaappi. Sauna lämpiää puilla ja keittiön varustelu on yhtä hyvä kuin pienemmissäkin mökeissä.

Lue lisää Lomarenkaasta ja varaa.

Luisku

5 hlö / 1 mh, tupa, 1 parvi, infrapunasauna, suihku – 45 m²
EI LEMMIKEITÄ

Luiskuun ei kuitenkaan voi ottaa lemmikkiä mukaan, joten jos sellaisen kanssa matkaan lähdet, varaa Uisku. Varustelultaan mökit ovat aika lailla identtiset.

Lue lisää Lomarenkaasta ja varaa Luisku.

Tuisku

8 hlö / 2 mh, tupa, 2 parvi, sauna, ph – 67 m²

Tuiskuunkin ovat lemmikit tervetulleita. Sauna on puulämmitteinen ja saunasta voi pulahtaa, vaikka uima-altaaseen, joka on kaikkien mökkien yhteiskäytössä. Tuvasta löytyy kamiina ja keittiöstä perusvarustuksen lisäksi myös astianpesukone, nyt myös pyykkikone toisessa suihkutilassa.

Lue lisää Lomarenkaasta ja varaa.

Tupakointi on kielletty kaikissa mökeissämme.