Koulutintti Oy

Mökkivuokraus

Vuokraamme Punkalaitumella viittä erilaista mökkikohdetta. Erikokoisista mökeistä löytyy majoitustilaa kahdesta kahdeksalle, jopa kymmenelle hengelle. Tutustu kohteisiimme alla. Lisätiedot, varaustilanne ja hinnasto löytyvät Lomarenkaan sivuilta.

Passimökki erämaamaisemassa

Passimökki sijaitsee rauhallisessa, jylhässä ympäristössä, pienen tummavetisen lammen rannalla. Siellä majoittuu mukavasti 6 – 8 henkilöä, makuupaikat löytyvät jopa kymmenelle. Pihamaalla sijaitsee katoksellinen nuotiopaikka, hieman etäämmällä aitta, jossa 2 vuodepaikkaa, sekä lintutorni, josta on upeat maisemat. Mökki on viihtyisä ja hyvinvarusteltu. Liinavaatteet ja loppusiivous sopimuksesta. Lue lisää Lomarenkaan sivuilta ja varaa.

Pikkumökki, kota, sauna ja paintballia

Passimökiltä pääsee kätevästi myös korkealle mäelle rakennetulle pikkumökille sekä kotaamme, jossa on grillausmahdollisuus. Sen yhteydessä sijaitsee telttasavusauna sekä pieni lampi. Täällä järjestämme tilauksesta paintballia ryhmille esim. polttari- tai työporukoille. Paikka on vuokrattavissa erikseen.

Portikallion mökit – aktiiviliikkujan kohde ympäri vuoden

Nämä kuivanmaan mökit sijaitsevat Porttikallion aluehiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä. Alueella on neljä vuokrattavaa mökkiä sekä saunarakennus kokoontumistiloineen (vuokrattavissa erikseen). Mökit ovat hyvin varusteltuja, niissä on myös puusauna tai infrapunasauna.

Mökkialueella on mm. trampoliini sekä uima-allas, jotka ovat kaikkien mökkivuokralaisten käytössä.

Mökkien sijainti on ihanteellinen liikunnan harrastajalle: kesällä pururadat ja maastopyöräilyreitit lähtevät ihan läheltä. Retket marjametsään tai lintutorneille onnistuvat, kuten myös jokilauttaretki, golf, melonta tai frisbee-golf. Talvella pääset suoraan mökiltä valaistuille laduille. Ampumahiihtostadion löytyy niinikään sekä lumitykki, jolla tehdään lunta silloin kuin sitä ei taivaalta sada. Grillikota hiihtokeskuksen alueella on kaikkien vapaassa käytössä.

Tiedustelut ja varaukset joko suoraan meiltä, numero alla tai kunkin mökin kohdalta löytyvän linkin takaa, Lomarenkaasta.

Etäisyydet Porttikallion mökeiltä:

Kauppa 3km
Hiihtolatu 10
Uimarannalle 10km
Särkän tanssilava 8,5km
Golfkenttä 3km
Urheilukenttä 4km
Sarkkilan koulu 4km

Uisku

2 – 5 hlöä – 45m²

Uisku pienelle porukalle. Alhaalla makuuhuone ja yläkerran parvella patjat kolmelle. Uiskussa on infrapunasauna ja suihku, hyvä varustelu keittiössä, myös astianpesukone, sekä kamiina. Uiskuun ovat myös lemmikit tervetulleita. Lue tarkemmat tiedot Lomarenkaan sivuilta ja varaa.

Muisku

4 + 4 hlöä – 67m²

Muisku on kahta pikkusisartaan suurempi, jopa kahdeksan henkeä majoittava mökki samalla alueella. Alakerran kahden makuuhuoneen lisäksi, yläkerran parville mahtuu yhteensä neljä nukkujaa. Muiskuun ovat myös lemmikit tervetulleita, samoin esim. hiihtäjät. Muiskusta löytyy urheiluvarusteille kuivauskaappi. Sauna lämpiää puilla ja keittiön varustelu on yhtä hyvä kuin pienemmissäkin mökeissä. Lue lisää Lomarenkaasta ja varaa.

Luisku

2 – 5 hlöä – 45m²

Luiskumökki on Uiskun sisarmökki: samankokoinen ja myös 2 – 5 hengelle tarkoitettu. Luiskuun ei kuitenkaan voi ottaa lemmikkiä mukaan, joten jos sellaisen kanssa matkaan lähdet, varaa Uisku. Varustelultaan mökit ovat aika lailla identtiset. Lue lisää Lomarenkaasta ja varaa Luisku.

Tuisku

4 + 4 hlöä – 67m²

On Muiskun lailla isompi mökki majoittaen jopa 8 henkeä. Tuiskuunkin ovat lemmikit tervetulleita. Sauna on puulämmitteinen ja saunasta voi pulahtaa vaikka uima-altaaseen, joka on kaikkien mökkien yhteiskäytössä. Tuvasta löytyy kamiina ja keittiöstä perusvarustuksen lisäksi myös astianpesukone. Lue lisää Lomarenkaasta ja varaa.

Tupakointi on kielletty kaikissa mökeissämme.